Szórakozás

Úgy tűnik, Kate Mara gyereket vár Jamie Belltől

A két színész, a Billie Elliotból megismert Jamie Bell és a 127 órából és a Kártyavárból ismert Kate Mara még közös filmjük, a rosszemlékű Fantasztikus négyes legutóbbi interációjának forgatásán ismerkedtek meg, tavalyelőtt pedig össze is házasodtak. A PageSix információ szerint pedig már a gyerek is úton van. 

Az informátor szerint Emily Bluntnak mondta el izgatottan a Golden Globe gálán, ahol Blunt megjegyzést tett barátnője melleire, hogy mennyire megnőttek, Mara pedig rögtön elmondta neki a jó hírt. Ugyanakkor állítólag nagyon tart tőle, hogy előbb kiderül a dolog, minthogy hivatalosan is bejelentené.

Upsz. Egyébként az informátor szerint a színésznő már az ötödik hónapnál jár, úgyhogy hamarosan majd igencsak nehéz lesz eltitkolnia, ha igazak a híresztelések, pláne, hogy ezek alapján még idén szülni fog, ha minden rendben megy. A Golden Globe ruháit mustráló cikkünkben fel is tűnt nekünk is, hogy mintha a ruhája szűk lenne mellben egyébként, és így második blikkre gyanúsan sokat rejt az alakjából.

Amikor csillogó hámban lépsz a vörös szőnyegre és te vagy a legjobban öltözött férfi
Itt vannak a legjobb és a legröhejesebb ruhák az idei Golden Globe-ról.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik