Szórakozás

Így nézett ki kisiskolásként a ma szülinapos Katalin hercegné

Így nézett ki kisiskolásként a ma szülinapos Katalin hercegné

Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége ma ünnepli 37. születésnapját. Amellett, hogy az Egyesült Királyságban azt pletykálják, hogy a hercegné ismét terhes, a királyi család a közösségi médiában is megemlékezett a születésnaposról. A cambridge-i hercegnéről kitettek egy pár hetes fotót, amely sok érdekességet nem tartalmazott. Ehelyett mi kerestünk néhány nagyon régi fotót Katalin hercegnéről,amelyek 1995-ig nyúlnak vissza, mikor még a skóciai Szent András Egyetemre járt. Itt találkozott később Vilmos herceggel is — természetesen ő ott a legelső, ücsörgő sorban, balra:

Katalin hercegné az osztályával, széken ülve, bal oldalon – Fotó: St Andrew’s School – WPA Pool/Getty Images

 

Itt éppen egy teniszedzésen vettek részt, Katalin hercegné pedig alig lát a szemébe lógó hajától, balról a harmadik pozícióban:

Teniszórán a hátsó sorban, balról a harmadik leányzó – Fotó: St Andrew’s School – WPA Pool/Getty Images

 

Megint tornaóra, úgy tűnik, csak ott fotózták őket. Még az is lehet, hogy ő volt a csapat motorja — ha már a kép mértani közepén foglalt helyet:

Szintén tornaórán, de most a csoportkép közepén – Fotó: St Andrew’s School – WPA Pool/Getty Images

 

Egy időszámításunk előtti kép a királyi párról. Vilmos herceg sérója külön figyelmet érdemelne, Katalin hercegének még ekkoriban is gondjai voltak szemébe lógó frizurájával. Legújabb képükön hajból már kevesebb van, cserébe az is szépen fésülve:

Egyik legelső közös képükön Vilmos herceggel, jobbra pedig egy néhány hetes fotójuk – Fotó: the Middleton Family/Clarence House via GettyImages és Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage
Katalin hányós betegsége miatt megjósolhatatlan, mikor szül Meghan
Az ausztrál út is bonyolít egyet a képleten.

Kiemelt kép: the Middleton Family/Clarence House via GettyImages

Olvasói sztorik