Szórakozás

Olyan szörnyű dolgot talált a tescós marhakonzervben, utána két napig nem tudott enni

Elsőre ránézésre olyan volt, mint egy „köldök, vagy egy macska végbélnyílása”.

Egy életre elment a kedve a Tesco saját márkás marha curry konzervjétől egy 30 éves walesi férfinak, aki egy olyan furcsa „valamit” talált az ételben, amire még a Tesco is csak úgy tudott eleinte hivatkozni, hogy „valami” – jelentette a brit sajtó.

Andrew Lee már félig megette az ételt, amikor a villájára felszúrta azt a bizonyos valamit, ami úgy nézett ki, mintha „egy köldök, vagy egy macska végbélnyílása” lenne.

A férfi a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy mi talált, és a Tescónak is jelezte, hogy mire bukkant a konzervben. Bár egyáltalán nem számított rá, a cég gyorsan válaszolt is neki, kérve, hogy „vigye be a terméket azzal a valamivel és a számlával” egy helyi Tescóba, hogy meg tudják vizsgálni.

Lehetett látni, hogy az nem marha volt. De legalábbis nem marhahús. Után két napig nem tudtam enni. Ez az első diéta, ami működött

– írta Lee.

Elmondása szerint mindig is imádta a konzercurryt, de ezek után már a közelébe sem fog menni a konzervnek, annyira elvette tőle a kedvét a „valami”.

https://www.facebook.com/LADbible/posts/5190766830970465

A Tesco szóvivőjének közlése szerint a „valamiről” végül kiderült, hogy nem végbélnyílás volt, és nem is egy köldök, hanem egy érdarab.

A beszállítónk megerősítette, hogy a kérdéses marhadarab egy ér egyik része volt

– mondta el a szóvivő.

Magyar lányé lehet a világ legszebb ánusza (18+)
Vasárnap írtunk a világ első ánuszszépségversenyéről és már meg is van az első magyar nevező a 22 éves Judit személyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik