Szórakozás

Több mint 50 ezer ember szeretné, ha szabadlábra helyeznék Tekashi69-t

A tavalyi év vége egyik legnagyobb sztorija volt Tekashi69 letartóztatása, aki ellen igen súlyos, szervezetbűnözést is érintő vádak vannak erős bizonyítékokkal, és akire rosszabb esetben életfogytiglan vár, jobb esetben is több, mint húsz év. Ráadásul azóta újabb vád is van ellene, miután kikerült egy felvétel a netre, amin éppen vérdíjat tűz ki valaki fejére.

Tekashi69 ellen újabb vádat emelnek gyilkossági kísérletért
A TMZ által kiszivárogtatott videót használják bizonyítékként.

Úgy tűnik, hogy a rapper rajongói nemhogy ennek ellenére, hanem pontosan azért is szeretik őt, vagy legalább is hisznek az ártatlanságában, ugyanis összehoztak egy online petíciót azzal a céllal, hogy szabadlábon védegezhessen a rapper.

Eredetileg 25 ezer aláírás volt a végcélja a petíciónak, de azóta már bőven túl van a 50 ezrediken is, és most az 75 ezer elérése a cél. A rapper és ügyvédei egyébként már most milliós alkut ajánlanak a bíróságnak, hogy az ítélethozatalig szabadon védekezhessen a rapper, ami ilyen vádak mellett nem tűnik túl reálisnak. Pláne ha igazak a hírek, hogy pont jókor jött a letartóztatás neki, ugyanis meg akarják gyilkolni. Jelenleg jó eséllyel nagyobb biztonságban van mindenki, beleértve őt is, ha bent tartják őrizet alatt.

Kiemelt kép: Arik McArthur/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik