Élet-Stílus

Tekashi69 ellen újabb vádat emelnek gyilkossági kísérletért

Még nyáron történt egy incidens, amikor Tekashi69 összebalhézott Chief Keef rapperrel, aminek aztán az lett a vége, hogy utóbbi éppen csak megúszott egy fegyveres támadást. A TMZ pár hete megszerzett egy felvételt, amin előbbi Chief Keef unokatestvérét fenyegeti telefonon, majd miután letette, azzal dicsekszik társainak, hogy 30 ezres vérdíjat tűzött ki a fejére.

Videó van arról, ahogy Tekashi69 vérdíjat tűz ki valakire
A felvétel összecseng egy fegyveres támadással, ami nem sokkal utána történt.

Tekashi69 éppen szervezetbűnözés vádja miatt van letartóztatásban, és az eddigi vádak alapján is simán kinéz neki az életfogytiglan, amennyiben bűnösnek találják, de a legenyhébb ítélet is sok év börtön lenne.

Tekashi69 életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat
A rapper évekig tagja volt a gyilkos Nine Trey nevű bandának.

Ehhez a nem túl rózsás helyzetéhez jön most a fent taglalt videó, mivel a rendőrség még mindig nyomoz a lövöldözés ügyében, aminek eddig egy letartóztatottja van, valaki, akiről köztudott, hogy kapcsolatban állt a szivárványhajú rapperrel, a TMZ pedig megtudta, hogy a videó alapján eljárást terveznek indítani ellene, bizonyíttékként használva a kiszivárgott videót. Egyre inkább úgy tűnik, hogy 6ix9ine börtönben fogja leélni hátralevő életét, ha valami csoda folytán nem sikerül tisztáznia magát.

Kiemelt kép: Erik McArthur/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik