Szórakozás

Kulcsár, Katalin és Kim Kardashian is szült idén

Ha fogalma sincs arról, melyik hírességnek születtek idén gyerekei, netán még érdekli is, összeszedtük a 2018-as év leghíresebb újszülöttjeit. 

Íme a havi bontás!

Január

Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke még 2018 januárjában született meg, és a Chicago nevet kapta, ennél viszont a magyarokat jobban érdekelte, hogy megszületett a rádiós Cooky és felesége, Debóra első közös gyereke.

Február

Kylie Jenner és Travis Scott babája körül nagy volt a titkolózás, Jenner terhességéről sem nagyon voltak információk. Februárban azonban szinte a semmiből megszületett Stormi Webster, Kylie pedig az anyaság érzéséről is beszélt egy agyonlájkolt posztban:

A várandósság volt az eddigi legszebb és legerőteljesebb élményem, már most hiányzik a dolog.

A Maroon 5 frontembere, Adam Levine is februárban lett újra apuka, mikor megszületett felesége, a szupermodell Behati Prinsloo kislánya, Dusty Rose. Az énekes ebből az alkalomból írta egyébként Girls Like You című számát is, amelyben az egész család megjelenik.

Március

Ez a hónap nem sok izgalmat kínált, a futballsztár Bastian Schweinsteiger és a tenisz világbajnok Ana Ivanovic első gyerekére lehetett felkapni a fejeket, valamint az Igazából szerelem és a Bridget Jones-filmek sztárja, Hugh Grant is apuka lett, immáron ötödjére.

Április

Khloé Kardashian és Tristan Thompson áprilisra várták gyereküket, a 33 éves Khloé április közepén hozta világra a kis Tru Thompsont, több mint 5 millió lájkot kapó Insta-bejegyzése pedig az internetet is felrobbantotta:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, Ápr 16., 2018, időpont: 12:15 (PDT időzóna szerint)

Talán a Kardashian-család új babájánál is nagyobb durranás volt az, hogy megszületett Dwayne Johnson amerikai színész második kislánya, Tiana Gia Johnson. Ha valami pedig ezeknél is jobban megmozgatta a világot, az kétségtelenül Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke, a kis Lajos.

Áprilisban szült másodszorra a Feleségek luxuskivitelben reality show sztárjából, Vasvári Vivienből is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This new photograph of The Prince of Wales and his family has been released to celebrate His Royal Highness’ 70th birthday. The photograph was taken by @chrisjacksongetty in the garden of @clarencehouse

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2018, időpont: 2:04 (PST időzóna szerint)

Május

Chrissy Teigen és John Legend kétszeres szülők lettek, miután május közepén megszületett Miles Theodore Stephens. Szintén májusban született Alec Baldwin és Hilaria Baldwin negyedik gyereke, a 60 éves Baldwin így a Mission Impossible legújabb részének forgatása közben vált negyedszer is apukává.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We are happy to introduce you to Romeo Alejandro David Baldwin 💛 #wegotthis2018

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés, Máj 21., 2018, időpont: 8:48 (PDT időzóna szerint)

Június

A június már megint a brit királyi családról szólt, ugyanis megszületett Harry és Vilmos herceg unokatestvérének, Zara Tindallnak a második gyereke. Ettől függetlenül érdekes hír volt a magyaroknak, hogy az itthon is nagy népszerűségnek örvendő, ’90-es évekbeli vígjátéksorozat, a Dawson és a haverok főszereplője újra apuka lett: James Van Der Beeknek ötödször sikerült mindez.

Anyuka lett még a Született feleségek egykori színésznője, Eva Longoria is. A 43 éves színésznőnek Santiago Enrique Bastón lett az első gyereke.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

What a beautiful day with all of my girls! Thank you for your constant guidance and support! I love y’all so much! #BabyBaston #BabyShower

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2018, időpont: 10:03 (PDT időzóna szerint)

Július

Ebben a hónapban anya lett Cardi B is, miután megszületett lánya, Kulture Kiari Cephus, a jeles alkalmat pedig egy kimondottan híres 2018-as fotóval ünnepelte meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2018, időpont: 7:36 (PDT időzóna szerint)

Hozzá csatlakozott Magyarországról a Barátok közt színésznője, Nyári Dia is, jeles alkalomból pedig ő is egy fotót dobott az Instára, méghozzá egy képet az újszülött baba lábáról.

Augusztus

A nyár legvége nem tartogatott kimondottan sok izgalmat a születések terén, egyedül Kollányi Zsuzsi énekesnő volt az egyetlen a magyar celebvilágból, aki augusztusra lett anyuka — az akkori hírek szerint még egy gyerekkel. Aztán ez kettőre változott, miután novemberre kiderült, hogy igazából ikrekről volt szó, csak eddig titkolta.

Emellett Istenes Bence és Csobot Adél második kisfia is megszületett, aki az Ádin nevet kapta.

Szeptember

Az ősz beköszöntével a 2018-as év egyik legtöbbet kattintott celebhíre volt, hogy Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő is anyuka lett. Férjével, Szabó Andrással igazán különleges nevet választottak a gyereküknek, az újszülött a Szabó-Kulcsár Medox nevet kapta. Harmadszor is apuka lett ezen kívül Robbie Williams, a gyerek a Colette nevet kapta. Williams nem babalábat posztolt, de legalább kreatívan oldotta meg a dolgot:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I spy with my little eye an extra little hand 👀 So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! 💕💕 It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés, Szept 6., 2018, időpont: 11:46 (PDT időzóna szerint)

Rajtuk kívül (harmadszorra) szült Görög Zita is, aki azzal csavart egyet a dolgon, hogy miután első fiát császárral, lányát természetes módon, addig harmadik gyerekét a víz alatt szülte meg.

Október

Az ősz nem múlhatott el a brit királyi család nélkül, így ismét egy baba érkezett, ám most nem közvetlenül a királyi családba: Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton lett anyuka. A történet körül megemlíthető egy másik érdekesség is: Pippa akkor akkor ment a kórházba szülni, mikor kiderült, Meghan hercegné is gyereket vár. Anyuka lett Voksán Virág is, hogy a magyar celebekről is említést tegyünk.

Az egykori Playmate első gyerekének adott életet, a kicsi a Bence nevet kapta. Anyuka lett az egykori Miss Universe Hungary győztese, Konkoly Ági is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Október 2-án megérkezett hozzánk második kislányunk, Zora❤️ Boldogságunk leírhatatlan🙏🏻👨‍👩‍👧‍👧❤️ @jozsigyuri

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2018, időpont: 8:03 (PDT időzóna szerint)

November

Anyuka lett a 26 éves modell-színésznő, Kate Upton, a gyereketGenevieve Upton Verlander néven anyakönyvezték. A magyar sajtót hó végén az szaggatta szét, hogy Kasza Tibor is apuka lett. Darai Andreával közös első gyerekük a Lora Bella nevet kapta, Kasza pedig a külföldi sztároknál már jól bevált receptnek minősülő, a baba lábát ábrázoló képet is megosztott követőivel.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina is novemberre időzítették a dolgot: nekik azonban már második gyerekük született meg, aki a Kucsera Milla nevet kapta. Természetesen mivel mással, ők is egy babalábas fotóval ünnepeltek.

Novemberben derült ki az is, hogy a világ legtitkolózóbb párja, Diane Kruger színésznő és Norman Reedus, a Walking Dead sztárja gyereket vár. Sőt, a gyerek meg is született, december elejére derült ki, hogy a párnak kislánya lett.

Az egykor a YouTube-on nagy ismertségre szert tevő, később a ValóVilágból is ismert Tiv Tivyből apa lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Genevieve Upton Verlander 💗 11.7.18

Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2018, időpont: 3:52 (PST időzóna szerint)

December

Eddie Murphy nem aprózza el a dolgokat: a Beverly Hills-i zsaru-filmek sztárja most decemberre már tizedszer lett apuka, aki ismételten kisfiú lett. Óriásbébi anyukája lett Mák Kata rádiós, akinek kisfia 56 centivel jött a világra, ha pedig a Jóban Rosszbanból ismert Sallai Nóra Bendéje 11 nappal később jön, vele kezdtük volna a jövő ilyenkori cikkünket.

Kiemelt kép: Jack Taylor/Getty Images/Michael Tran/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik