Szórakozás

Görgényi Fruzsina: Gyerekként egyszer az utcánkban korcsolyáztunk karácsonykor

Érdekel, miként ünnepelnek a celebek karácsonykor? Idén az ünnepek alatt karácsonyi interjúsorozatunkban sztárok mesélnek arról, mik a legkedvesebb karácsonyi emlékeik gyerekkorukból, és hogyan ünnepelnek most. Páros cikkünkben Zimány Lindát és Görgényi Fruzsinát is megkérdeztük.

Mi a legkedvesebb karácsonyi sztoritok?

Görgényi Fruzsina: A karácsonyi szünetben egyszer annyira megfagyott az előtte már elolvadt hó az utcánkban, hogy a barátnőmmel a házunk előtt, a saját utcánkban korcsolyáztunk. Mai napig emlékszem rá, mennyire elveztük.

Zimány Linda: Számomra minden karácsony kedves, nincsen kiemelkedő történet, anyukám valószínűleg többet tudna mesélni a gyerekkoromból.

Mi volt az eddigi legjobb ajándékotok?

Görgényi Fruzsina: Volt egy kedvenc babám gyerekkoromban, aminek volt egy kék kockás ruhája. A nagyim karácsonyra varrt nekem egy pont olyan olyan ruhát. Hatalmas öröm volt, mindig azt a ruhát akartam felvenni.

Zimány Linda: Hú, gyerekkoromban mindig nagyon vágytam új Legókra és Barbie babákra, aztán amikor meghozta a Jézuska, mindig óriási volt az öröm persze. De az eddigi legjobb ajándékomat nem karácsonyra, hanem születésnapomra kaptam, az pedig a kiskutyám, Dior volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, Nov 11., 2018, időpont: 12:06 (PST időzóna szerint)

Hogyan teltek gyerekkorotokban a karácsonyok?

Görgényi Fruzsina: Nagy családi körben. Mindenki összegyűlt a világ összes pontjáról. Ezt szó szerint kell érteni és hatalmas közös evések voltak. És persze szánkóztunk is, néha a kutyusom, Kumi húzta a szánkót. Mondhatni mesebeli karácsonyaim voltak.

Zimány Linda: Nagyjából ugyanúgy, ahogy most, otthon szülőkkel, csak akkor még a Jézuskát vártam izgalommal és a havat, hogy lehessen szánkózni. Most már a szülők szerető nyugalmát, a bensőséges hangulatot és a pihenést, na meg a karácsonyi ételeket.

És mi a helyzet az idei karácsonnyal?

Görgényi Fruzsina: Idén is családi körben zajlik. Próbálunk nem rohanva ünnepelni, hanem összegyűlik a család es közösen sütünk-főzünk. Anyukám halászléje biztosan lott esz az asztalon.

Zimány Linda: Ezt meg is válaszoltam az előző kérdésnél.

Zimány Linda és a karácsony

Zimány tavaly ilyenkor már adott nekünk egy hosszabb interjút, amiben karácsonyi szokásairól beszél. Azt ide kattintva tudod megnézni.

A sorozat többi részét ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Görgényi Fruzsina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik