Videó

Párizsig érne a magyarok élelmiszerfeleslege (X)

Magyarországon évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg keletkezik. Ha ezt a mennyiséget kamionokra raknánk, a sor Budapesttől Párizsig érne. Mindeközben Magyarországon sok ezer nélkülöző él, köztük több tízezer gyermek.

A Bonduelle első alkalommal, de hagyományteremtő misszióval szervezte meg a Jótékonysági Főzést a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen. A Bonduelle Jótékonysági Főzés célja, hogy minél több otthonba vitamindús melegételt juttassanak. A Jótékonysági Főzéshez a vállalat munkatársai mellett Dobó Ági is csatlakozott.

A francia családi vállalkozásból indult Bonduelle ma Magyarország legnagyobb zöldségipari vállalata, amely konzervgyárai révén hozzájárul a hagyományosan erős hazai élelmiszeripar növekedéséhez, munkáltatóként és feldolgozóként pedig három magyarországi gyárban nem csak a hazai piacra termel.

Az olaszok még száraz kenyérből is finomat főznek - videó (x)
Wossala Rozina két remek és egyszerű receptet mutatott be, amikhez konzervzöldségeket használt. A videóból kiderül, mi az egyik legnagyobb tévhit a zöldségkonzervek körül, és hogy miért is érdemes ezeket a termékeket használni.

Az itt készült magyar zöldségkonzerveket világszerte 36 európai országban fogyasztják.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik