Szórakozás

Cardi B az exével karácsonyozik

Cardi B hónap elején bejelentette szakítását a Migos-os Offsettel annak folyamatos félrelépései miatt, utóbbi pedig azóta teper, hogy visszaszerezze exét. Legutóbb például a koncertjén kellemetlenkedett egy romantikusnak szánt gesztussal.

Cardi B exe váratlanul felbukkant a színpadon visszakönyörögni magát
Cardi B eltávolíttatatta a színpadról, ritka kínos pillanatok voltak.

Offset a születésnapján egy videót tett közzé Instagramon, amiben arról beszélt, hogy a legnagyobb vágya születésnapjára, hogy a felesége megbocsásson neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

F O R G I V E M E @iamcardib A L L I W A N T F O R M Y B D A Y

OFFSET (@offsetyrn) által megosztott bejegyzés, Dec 14., 2018, időpont: 7:05 (PST időzóna szerint)

Ha ez nem is jön össze, legalább együtt karácsonyozhat vele a Cosmopolitan értesülései szerint, ugyanakkor ez nem jelent sokat, ugyanis elsősorban azért alakul majd így, mert Cardi B szeretné, ha gyerekük, Kulture együtt töltené karácsonyát mindkét szülőjével, mint egy forrás elmondta:

Cardi B szeretné, ha Offset része lenne Kulture életében és szeretné, ha a lányával karácsonyozna. Ez lesz Kulture első karácsonya és nagyon sokat jelent Cardinak, hogy együtt legyen a család.

Állítólag a rapper továbbra se akar újra összejönni exével, most éppen karrierjére szeretne fókuszálni, aztán majd meglátja, hogyan alakulnak a dolgok.

Kiemelt kép: Paras Griffin/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik