Szórakozás

Nem plasztikáztathat többé a nő, aki rajzfilmhősnek szeretne kinézni

Lehet, hogy le kell állnia a 200 beavatkozás után.

Pixee Foxnak megálljt parancsoltak.

A szakemberek szerint nem szabadna még egyszer kés alá fekünie az észak-karolinai glamour modellnek, aki azt a célt tűzte ki maga elé, hogy élő rajzfilmfigurává operáltassa magát.

Már több mint 200 szépészeti beavatkozáson van túl: kivették néhány bordáját, volt pár mellplasztikája, végeztek rajta szemöldök-emelést – csak hogy néhányat említsünk. Egészen Indiáig utazott, hogy megváltoztassák a szemszínét (máshol nem nagyon vállalnak ilyesmit, könnyen megvakulhat ugyanis a páciens), Dél-Koreában pedig az arcát szabatta át. Utána egy hétig nem tudott beszélni és szilárd táplálékot fogyasztani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) által megosztott bejegyzés, Febr 2., 2018, időpont: 11:31 (PST időzóna szerint)

Eddig több mint 100 ezer fontot (36,3 millió forint) költött a beavatkozásokra, és természetesen további plasztikázásokat tervez.

Erről szeretné lebeszélni két specialista, Terry Dubrow és Paul Nassif a Botched című műsorban, ahová Pixee ezúttal azzal jelentkezett be, hogy hajvonal-korrekciót szeretne. A szakemberek szerint a hajvonala teljesen rendben van, ellenben Pixee plasztika-függőségben szenved. Szerintük a legutóbbi arcátszabása visszafordíthatatlan károkat okozhatott, ezért nem lenne célszerű, ha ismét kés alá feküdne.

Pixee azzal védekezett, hogy ő csak szeretett volna úgy kinézni, mint egy szuperhős.

A műsorban az egyik sebész elárulta, hogy pályafutása során még nem találkozott ilyen esettel, ráadásul Pixeenek volt olyan beavatkozása is – például a fanszőrzettel helyettesített szempilla – amiről a szakember még nem is hallott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) által megosztott bejegyzés, Ápr 17., 2018, időpont: 12:50 (PDT időzóna szerint)

via Sun

Megmutatta az anyját az élő Barbie, a rajongók elaléltak
Lehet, hogy tényleg a gének ilyenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik