Élet-Stílus

Orrplasztikára feküdt be, már csak a gépek tartják életben

Élet-halál között lebeg a dallasi nő.

Laura Avila október 30-án feküdt be egy mexikói szépészeti klinikára, ahol orrplasztikát szeretett volna csináltatni. Azért választották férjével a Ciudad Juárezben található intézményt, mert az amerikai plasztikai sebészeti árak harmadáért megcsinálták volna a beavatkozást.

Már az gyanús volt a férjének, hogy Laura 8 órája a műtőben van. Először azt mondták neki, hogy feleségének nagyon alacsony volt a vérnyomása, ezért nem tudták megoperálni.

De aztán kiderült, hogy az altatásnál történt valami, méghozzá valami súlyos, mert egy kórházból kellett hozzá orvost hívni.

Ezen a ponton közölték a férfival, hogy Laurának volt egy szívleállása, négy percen át megszűntek az alapvető életfunkciói, mesterséges kómában kellett tartani.

A dallasi nő egy hétig feküdt egy mexikói kórházban, ahonnan a család kérése ellenére sem engedték az Egyesült Államokba szállíttatni, mondván, hogy nem volt kifizetve a kezelés teljes összege.

Végül El Paso (Texas) egyik klinikájára átvihették, de a mexikói kórház nem adta ki nekik a zárójelentést.

Laura Avila a szívleállás során olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy most gépek tartják életben, nem kizárt, hogy soha többé nem lesz képes enni, járni, beszélni.

A család már csak a csodában bízik, és próbálja egy dallasi kórházba átvitetni a beteget, ami nem lesz egyszerű: eddig három helyről küldték el őket, lévén hogy nincs biztosításuk.

Az alábbi archív videón Laura látható, a felvételt testvére osztotta meg a GoFundMe oldalon, ahol pénzt gyűjtenek a nő gyógykezelésére.

via Fox, kiemelt kép: GoFundMe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik