Szórakozás

A gízai nagy piramis tetején forgatott „pornófilm” miatt áll a bál Egyiptomban

Egy dán fotós készített magáról fotót és videót, ahogy egy nővel megmászta a piramist, aminek tetején szexeltek.

Az egyiptomi főügyészség vizsgálatot indított egy a helyi sajtóban „pornóvideóként” jellemzett videó miatt, amin azt látni, hogy egy pár szeretkezik a gízai nagy piramis tetején. A kérdéses felvételt egy dán fotós, Andreas Hvid tette közzé YouTube-csatornáján. A felvétel törölve lett, de több másolata is megtalálható a videómegosztó oldalon.

A felvételen látni, ahogy a dán férfi, valamint egy nő felmászik a piramis tetejére, ami már önmagában is tilos. Majd a videó végén látni lehet, ahogy a nő elkezd vetkőzni, és egy fényképpel zárul, amin a pár látszólag szeretkezik.

A piramist csak egy bizonyos magasságig szabad megmászni, és délután öt óra után teljesen le van zárva a látogatók elől – írta az esettel kapcsolatban a Sky News. A helyet ekkor már járőröző rendőrök védik. Akiket Hvidnek sikerült kicseleznie. A videóhoz mellékelt leírásban a dán férfi elmondta, hogy azt nem mutatja meg, hogy ezt hogyan sikerült végrehajtania.

Hvid a Ekstra Bladet dán bulvárlapnak elmondta, hogy évek óta meg akarta mászni a nagy piramist, és az is izgatta már egy ideje, hogy ott pucér fényképet készítsen – írta a CNN. Egyben sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy sokakat feldühített a videója, de kiemelte, hogy sok egyiptomitól kapott pozitív visszajelzést.

A férfi egyben közölte, hogy már Ázsiában utazgat, és most egy ideig távol marad Egyiptomtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik