Szórakozás

Közszeméremsértéssel vádolták, pedig csak nagy a pénisze

Egy nő vette videóra, ahogy a metrón ülve nemi szervét markolássza, de a bíróság végül felmentette.

Egy New York-i bíróság felmentett egy 61 éves férfit, akit azzal vádoltak, hogy nyilvánosan maszturbált egy metrókocsiban, miközben egy nővel szemben ült – írta a New York Daily News. A nő videót is készített az esetről, de a bíróság egyetértett a férfi védőjével, aki szerint semmilyen szexuális cselekményről nem volt szó.

Az ügyvéd szerint a 61 éves Kosta Kolaci csak nagyméretű péniszét helyezte kényelmesebb pozícióba, és ezt hitte a vele szemben ülő nő maszturbálásnak.

Az eset még április 9-én történt az egyik New York-i metróvonalon, a kora reggeli órákban, amikor 32 éves Alethia Richardson videóra vette Kolacit, ahogy a nadrágján keresztül a nemi szervét markolássza. A nő azonnal feljelentést tett a rendőrségen, azt állítva, hogy a férfi pénisze egyértelműen felállt „és szinte kiállt a nadrágjából”, közölve, hogy nagyon felzaklatta a látvány.

A férfit nem sokkal később tartóztatták le a rendőrök, miközben éppen a róla készült plakátokat tépkedte le a metróban. Kolaci ügyében pénteken döntött a bíróság, és az ügyével foglalkozó bírónő végül felmentette a közszeméremsértés vádja alól.

A férfi ügyvédje, Cary London nem csak azzal védekezett, hogy védence csak a nagyméretű péniszét igazgatta, hanem felvette, hogy a videót készítő nő gyanúsan nagy érdeklődést mutatott a férfi kidudorodó nemi szerve iránt.

Mint elmondta, a kocsiban csak ketten ültek, és a nőnek lehetősége lett volna arrébb ülni, de nem tette.

A tény, hogy Kolaci úrnak nagy lehet a pénisze, amibe ez a vele szembe ülő nő beleszerelmesedett, még nem jelenti azt, hogy bűnt követett el.

Majd hozzátette, hogy a nő szerinte csak nagy ügyet akart csinálni egy kis semmisségből.

Az albán származású Kolaci egyelőre továbbra is börtönben maradt, mert a vádemelés miatt kitoloncolási ügy indult ellene.

A kiemelt képen Kosta Kolaci. Fotó:NYPD

Ajánlott videó

Olvasói sztorik