Szórakozás

Álljunk meg egy pillanatra: Ariana Grande mit művelt a tetkóival?

A nem rég új klippel megjelenő Ariana Grande emléket állított a múltnak, most szó szerint rátetováltatott valamit ex-pasija, Pete Davidson egy fontos jelképére. Ariana anno varratott magára egy megható tetoválást, a felirat pedig mindössze annyi volt, 8418, amivel Pete édesapjára emlékeztek, aki 2001. szeptember 11-én hunyt el a terrortámadás idején.

A hősi halált halt tűzoltó jelvényszáma volt ez, amelyet Ariana úgy tűnik, eltávolított magáról, helyére pedig ex-ex-pasija kutyájának neve került fel. A tragikusan fiatalon elhunyt Mac Miller négylábú kedvencét Myronnak hívták, Ariana pedig annak nevét tetováltatta lábfejére. Ezt az Instán is megmutatta követőinek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HER MYRON TATTOO WE GOIN✈️ CRY

yourarisource (@yourarisource) által megosztott bejegyzés, Dec 2., 2018, időpont: 11:36 (PST időzóna szerint)

Arról nem igazán vannak információk, mi válthatta ki a hirtelen cserét, gyaníthatóan Ariana és Pete különösen furcsa és komolytalan kapcsolata húzódhatott meg a dolog mögött, amit az énekesnő mihamarabb el is akar felejteni.

Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata az év vicce volt
Öt hónap alatt volt itt eljegyzés, összeköltözés, örökbefogadás és túl sok intim információ. A kaput Grande exének halála tehette be.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for iHeartMedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik