Szórakozás

Angelina Jolie és Brad Pitt végre tényleg megegyeztek

Angelina Jolie és Brad Pitt 12 év után, 2016 szeptemberében bejelentették, hogy elválnak, bár ez koránt sem megy olyan egyszerűen, mint az elsőre gondoltuk volna. A két világsztár ugyanis egyszerűen nem tudott megegyezni hat gyeremkük felügyeletét illetően: még a színésznő kizárólagos, addig a színész megosztott felügyeleti jogot szeretett volna kiharcolni. Utóbbi helyzetét nem könnyítette meg, hogy Jolie azt állította, egyáltalán nem fizet gyerektartást, ám erről utólag kiderült, hogy nem igaz

Angelina Jolie lecserélte a válóperes ügyvédjét
Nem megy simán a színésznő és Brad Pitt szétválása.

Most azonban úgy tűnik, végre tényleg sikerült megegyezniük – tudtuk meg a TMZ-től. Bár nem tudni, hogy végül milyen arányban nevelhetik gyermekeiket, a hírportál információ szerint azonban Jolie és Pitt végül mégiscsak közös nevezőre jutottak, hogy elkerüljék az bíróság előtti harcot. A hírt az Oscar-díjas színésznő ügyvédje, Samantha Bley DeJean jelentette be.

Két héttel ezelőtt megegyeztek a felügyeleti jogról, amit mindketten, valamint a bíró is aláírt

– nyilatkozta DeJean.

Brad Pittet perlik, mert élhetetlen házakat jótékonykodott
Szerinte nem az ő felelőssége, hogy a szervezete rossz házakat épített.

A két színész válása ezzel azonban még nem ért véget, több dologról ugyanis még mindig nem sikerült megegyezniük – például ingatlanok -, ezt pedig az sem könnyíti meg, hogy nem kötöttek házassági szerződést.

Kiemelt kép: Kevork S. Djansezian/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik