Szórakozás

Nicki Minaj új klipjében odaszúr Cardi B-nek

Mint ismert, Cardi B-t két sztriptíztáncos perli azzal a váddal, hogy a rapper támadást rendelt ellenük, amiért állítólag egyikőjük lefeküdt a férjével, a Migos-os Offsettel. Cardi B-nek ráadásul egy ideje tart már a harca Nicki Minaj-zsal, ami egy ponton cipő dobálós fizikai harcba is torkollott. Egy újabb fordulatként Tekashi69 felbérelte az azóta lövöldözés miatt lefújt klipjéhez, ami Minaj-zsal közös számhoz készült volna, a két táncosnőt, aki perli Cardi B-t, állítólag előbbi miatt, amolyan állásfoglalásként Minaj mellett a cívódásukban.

Ha viszont azt a klipet lefújták, részben azért is, mert Tekashi69 éppen börtönben ül, úgy döntött, felbéreli a két táncosnőt, Baddie Gi-t és Jade-et a saját klipjéhez, odaszúrva vetélytársának. A Good Form klipjében nagyjából a 40. másodpercnél lehet látni őket – írta a TMZ.

Egyébként Nicki Minaj éppen visszaperli a volt stylistjét is, aki korábban azért perelte, mert a rapper szerinte 74 ezernyi dollár értékben nem tulajdonított vissza neki ruhát, amit viselt. Minaj erre reakcióként vádolja azzal a stylistot, hogy 12 ezer dollárral túlfizette, ezt az összeget pedig nem tulajdonította vissza neki, ezzel egyetemben kéri, hogy a bíróság dobja ki az öltöztető ügyét.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images, The Daily Front Row

Ajánlott videó

Olvasói sztorik