Szórakozás

Kihagyhatatlan csapatépítés Budapesten (X)

Csapatépítés mesterfokon – Szerezzetek izgalmas élményeket a föld alatti titkos világban! Szabadulószoba és bár a belvárosban - Neverland

Túl megannyi közös céges eseményen, teljes meggyőződéssel állíthatjuk, hogy bizony nem könnyű megtalálni az ideális helyszínt, ahol a csapatépítés minden kolléga számára élmény.

Titokzatos helyszín, csak bátraknak!

Pedig a képlet igazán egyszerű. Nem kell hozzá más, mint néhány izgalmas szabadulószoba, finom falatok, egy rendhagyó földalatti helyszín és barátságos kiszolgálás. Ez pedig egyértelműen leírja a Neverland birodalmát, aminek már a bejárata is hátborzongató!

Bár sok remek helyen jártunk a belvárosban, ennyire nívós környezetben még soha nem éreztük magunkat annyira komfortosan, hogy haza se akarjunk menni. Valószínűleg már az is a csapatépítés része, ahogyan a földalatti világba megérkeznek együtt a kollégák az utcáról nyíló hotel folyosóról.

A berendezés, az egymáshoz rafináltan hangolt bútorok, de még a bár is messzemenőkig azt üzeni: itt igazán különleges élményben lesz részünk.

Csapatépítés mesterfokon!

Vajon mit szólnának a munkatársak, ha a szokásos vállalati vacsora helyett egy olyan helyen találnák magukat, ahol már a szabadulószoba berendezése miatt tátva marad a szájuk?

Most kipróbálhatják, hogyan szöknének meg egy koszos börtöncellából, vagy akár azt is, hogy milyen érzés egy zárt osztály dühöngőjében ébredni. Ezek a szabadulószobák kiváló csapatépítős játékok, hiszen nem létezik, hogy ne kapaszkodnának a kollégák egymásba, amikor még a fal mögül is suttogó hangokat hallanak.

Persze csupán néhány berendezési tárgy nem lenne elegendő ahhoz, hogy egy szabadulószoba Budapest szívében levegyen bennünket a lábunkról. A Neverland-ben a titokzatos környezet és a meglehetősen profin felépített földalatti világ sokkal többet ígér holmi ijesztgetésnél. Itt, kérem, olyan eredeti hangulat uralkodik, ami jövőre is visszacsalogat bennünket.

Csapatépítés, ami közelebb hoz egymáshoz

Amíg a csapat egyik fele a szabadulószobák furfangos feladványaival küzd, addig a többiek elmerülhetnek a kulináris élményekben, sőt, akár bor- és whiskey kóstolón is részt vehetnek. A hangulatot tovább fokozhatja az élőzene és egy DJ is, de karaoke versenyen is megmutathatják a bevállalósabb kollégák, hogy milyen slágerekkel küzdenek meg szívesen.

Nincs olyan cég, nincs olyan iroda, ahova egy ilyen szórakozás után ne mosolygós arccal mennének be dolgozni a munkatársak. Még hetekkel később is felemlegetik majd, milyen volt közösen beindítani az űrhajót egy meteorcsapást követően. Exkluzív élmény, nívós környezet, páratlan ötletek. Erre mondjuk mi, hogy ez a csapatépítés mesterfoka!

Elérhetőségek:

https://neverland.hu/hu/escape-rooms

https://www.facebook.com/neverlandbudapest

Ajánlott videó

Olvasói sztorik