Szórakozás

Majdnem meghalt, mert olyan feneket akart, mint amilyen Kim Kardashiannek van

Kim Kardashian és a plasztikai műtétek hatalmas rajongója a dudley-i Jordan Parke. Úgy is szeretne kinézni, mint a valóságshow-sztár, bár jobban hasonlít annak korábbi nagy ellenfelére, Amber Rose-ra.

A 27 éves Parke azt mondja, semmi sem állíthatja meg, hogy ne legyen olyan nagy feneke, mint Kardashiannek, ezért 3 millió forintot költött arra, hogy implantátumokat helyezzenek el a hátsójába Törökországban – írta a Mirror.

De aztán majdnem meghalt, amikor egy „lyuk” jelent meg a fenekén, amiről később kiderült, hogy húsevő baktériumoknak köszönhető.

Kibírhatatlan volt a fájdalom, és noha először azt mondták, minden rendben van, később nekrózist állapítottak meg nálam, egy húsevő baktérium tette velem, és antibiotikumot kaptam. A hasamból zsírt szívtak le, így az implantátumok mellett azt is befecskendezhettek a fenekembe. De meg is halhattam volna az életveszélyes fertőzéstől, amit a műtét után kaptam el.

A borzalmas megpróbáltatás ellenére a férfi ezek után se mondott le a műtétekről, csaknem kétmillió forintért egy újabbon esett át, mert még mindig nem találta elég nagynak a fenekét. Mindezt annak ellenére, hogy két hónapon át küzdött a fertőzéssel.

És ha ez nem lenne elég, annál a török klinikánál műtette meg magát, ahol augusztusban egy brit anyuka elhunyt, miután ő is a fenekét töltette fel.

https://www.instagram.com/p/BqdIPELHGh7/

Most, nyolc nappal a műtét után, elégedett az eredménnyel Parke, aki szerint Nagy-Britanniában nem műtötték volna meg ilyen nagyra a hátsóját.

A férfi eddig 130 ezer fontot, 48 millió forintot költött az elmúlt nyolc évben 80 különböző kozmetikai kezelésre. Így megműtette az orrát háromszor, az állát is egyszer, szemöldök-tetoválása van és botoxoltatott is, csak hogy minél jobban hasonlítson Kardashianre.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik