Szórakozás

Sebestyén Balázs ezzel a fotóval üzent a vadászoknak

Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Feri a Rádió 1 reggeli műsorában kicsit nekimentek a vadászoknak, miután a Bükki Nemzeti Park egyik munkatársa október 8-án egy farkas tetemére bukkant Nagyvisnyó mellett. A Rádió 1 műsorvezetője a hírre, miszerint egy vadász lőhette ki a farkast, a következőt mondta:

Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták. (…) Olyan s.ggek, komolyan mondom! (…) Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza.

Áll a bál Sebestyén Balázs és a vadászok között
A műsorvezető nagyon kiakadt a bükki farkasölőre, akire súlyos büntetés vár.

Vadon Jani egy nappal később a Rádió 1 november 23-i reggeli műsorában arról beszélt, fél tőle, hogy ez a vita el fog mérgesedni, mire Sebestyén azt mondta:

Nem fog elmérgesedni, csak nem megyek erdőbe mostanában.

Majd nem sokkal később Instagramjára posztolta ki az alábbi fotót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés, Nov 23., 2018, időpont: 1:00 (PST időzóna szerint)

Majd Instagram-sztorijai közé is posztolt:

Fotó: Instagram Stories/Sebestyén Balázs

Kiemelt kép: Instagram/Sebestyén Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik