Szórakozás

Koholák Alexa férje segítségével szakított előző barátjával

Kasza Tibor legújabb, Sztárok és párok című műsorának egyik legutóbbi vendége Koholák Alexa volt, akit nem csak szőke haja miatt keltett feltűnést, hanem azért is, mert egykori párjával, Galambos Bencével szerepelt a show-ban – szúrta ki a Bors. Az újság megkereste a celebet, akiknek elárulta mi köze jelenlegi férjének, Farkas Balázsnak ahhoz, hogy végül szakított taekwondo válogatott fiatal edzőjő barátjával.

Koholák már tavaly érezte, hogy nincs minden rendben köztük, a Sztárok és párok felvételei után azonban még jobban megtört benne valami.

Én úgy mentem a műsorba, hogy a nyert összeg rám eső részét szeretném nemes célra felajánlani, Bence viszont a saját részével nem akart jótékonykodni. Ez nekem nem tetszett

– mesélte a celeb, aki a műsorban megnyert három és fél milliós nyereményük felét már ekkor jelenlegi férje spirituális közpöntjának adományozta.

Márciusban ismerkedtem meg a mostani férjemmel, egy hónappal a műsor felvétele előtt. A munka mellett sok időt töltöttem a központban, és már akkor éreztem, hogy én ebben a spirituális világban képzelem az életem. Egy ideig Bence is nyitott volt, de aztán máshogy alakultak a dolgok, és szerintem minden úgy volt jó, ahogy történt. Egyedül, spirituális segítség nélkül nem ment volna a változás, és mellette nem a számomra kijelölt utat jártam volna be. Igaz, egyből Balázshoz költöztem, de ő akkor még csak segített nekem, hogy megerősödjek. Akkor még semmi sem volt köztünk. Persze, részemről lehet, benne volt a levegőben már akkor is valami több, de a férjem határozott és erkölcsös volt

– mesélte Koholák – aki amúgy már hivatalosan Farkas Alexa, hiszen felvette férje nevét -, majd hozzátette, hogy azóta boldog és kiegyensúlyozott, gyakorlatilag teljesen más életet él.

Kiemelt kép: Instagram/@alexa_vagyok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik