Szórakozás

Rubint Réka kikosarazta Schobert Norbit, majd másnap hozzáköltözött

A fitneszedző november 10-én ünnepli a névnapját, így azon túl, hogy szombaton köszönetet mondott a rajongóinak, azt is megmutatta közösségi oldalán, hogy a férje milyen lovag volt megint. Schobert Norbi egy hatalmas virágcsokorral várta, akárcsak 17 évvel ezelőtt.

Itt a videó Rubint Réka sírva remegős összeomlásáról
A fitneszceleb férje nyakába borulva zokogott.

Utóbbi még megismerkedésük hajnalán történt, de nem úgy sült el, ahogy Schobert tervezte. Rubint Réka azonban másnap megvilágosodott.

Ma délután így várt otthon Norbi❤️ A Szerelmem 17 évvel ezelőtt, 2001. nov. 10-én hasonló rózsacsokrot küldött nekem a Béres Alexandra Fitnessbe és kérte, hogy ünnepeljem Vele a Réka névnapot! Mivel az órámra járó vendégeimnek már megígértem, hogy Velük fogok ünnepelni, így Norbi “kosarat” kapott… Egy hatalmas csapattal buliba mentem, de egész éjjel Vele sms-eztem. “Ha ott vagy, miért vagy itt? S ha itt nem vagy Velem, akkor miért vagy ott?!” – kérdezte. Akkor már tudtam, igaza van… Ott kezdődött minden🤗 Másnap reggel kimentem Hozzá Szentendrére és délután odaköltöztem… azóta egy pár vagyunk❤️❤️❤️ Emlékezetes Réka névnap volt😂🤗❤️😍

– írta Rubint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2018, időpont: 10:28 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik