Szórakozás

Ha kigyúrod magad a Black Friday-re, az az igazi befektetés (x)

Akciós termékek megszerzésére felkészítő tábor indul Csepelen

Bakó Géza coach az Egyesült Államokban tanulta meg, hogy a legjobb Black Friday akciók nem hullanak az ember ölébe: alaposan fel kell készülni minden olyan vásárlásra, ahol versenyzünk a legjobb ajánlatokért. A vállalkozó a nagy érdeklődésre való tekintettel idén már több turnusos Black Friday kiképzést tart Csepelen.

Mikor érezted úgy, hogy belőled „Bakó coach” válhat, aki másokat készít fel az akciós termékek megszerzésére?
Mindig is kétkezi munkáim voltak, szigorúan fogtam a pénzt. Ez az egyik, ami miatt jó edző vagyok, hogy elvárom a fegyelmet. Az USA-ban azt is megtanultam, hogy a Black Friday alatt az a lényeg, hogy ott legyél fejben. Nincs olyan, hogy udvariaskodsz, nem készülsz fel a bolt alaprajzából, elkullogsz a hosszú sorból, bénázol a webshopban. A kinevelt vásárlóim neveztek el coachnak, miattuk alapítottam a Full Kontakt Bt-t.

Különleges tudás van a birtokodban, vagy jókor voltál jó helyen?
Nézd, már akkor tudtam, hogy milyen trükkjei vannak a Black Friday-es vásárlásoknak, amikor itthon még csak bohóckodás volt. Másrészt tényleg a legrutinosabb amerikaiaktól tanultam, akik, ha kell, sátraznak az üzlet előtt. Napokat töltöttem azzal, hogy kifaggassam őket. És persze megnéztem egy csomó oktató videót a guruktól. A titkos fogásokat a most kezdődő képzéseken adom át.

Milyen felkészülési lehetőséget kínáltál eddig az érdeklődőknek?
Villanyszerelőként dolgozom évközben. Az előző években szájról szájra terjedt a hírem ebben a körben. 2 éve néhányan kivonultunk fél napra egy raktárba, és megmutattam, hogy lehet okosan megpakolni az autót, hogy elkerüljék a szállítási díjat, vagy hipergyorsan kattintani a webshopban. Aztán jöttek a hálálkodó üzenetek, hogy „elhozta az utolsó akciós TV-t, a felesége büszke rá”. De nők is jelentkeznek, akik sokkal szívósabbak akarnak lenni.

Hogyhogy idén vált hivatalossá a Full Kontakt Bt. kiképzőtábora?
Nyáron már lehetett látni, hogy a vártánál több érdeklődő van. Találtunk egy nagyobb csepeli helyszínt, a tanítványok segítettek összehozni a marketinget. Még 3 hétig tartok szimulációs felkészülést, amire privát üzenetben lehet jelentkezni a Full Kontakt Bt. Facebook oldalán . Egy webshopos szakértőt is szereztem ezekre a kiképzésekre.

Most, hogy több turnusos eseménysorozattá vált a kiképzőtáborod, mik a terveid? Országos tényező lennél?
Az emberek igényeit szolgálom ki, és nincs konkurenciám. Igen, szeretném, ha egyre több magyar mondaná azt, hogy nem csak túlélni akarja a Black Friday-t. Az a válaszom mindenkinek, aki érdeklődik, hogy miért vegyen részt egy ilyen tréningen: ha akciósan vásárolsz, akkor jól jártál. Ha megtanulod, hogyan legyél a legjobb a Black Friday-en, az már egy befektetés. A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, hogy felrojáloztassa magát az űrig!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik