Szórakozás

Meglepő helyről kapott kritikát Gordon Ramsay

A sztárszakács felesége és lánya arról vallott, hogy Ramsay nem tart akkora rendet a konyhában, mint ahogy azt sokan gondolnák.

Gordon ­Ramsay különböző műsoraiban gyakran sajátos stílusában förmed rá az éttermi dolgozókra és szakácsjelöltekre, ha nem tartanak rendet a konyhában. Felesége, Tana szerint azonban a sztárséf is rendszeresen felfordulást okoz főzés közben – írja a Mirror.

Felesége szerint Gordon Ramsay a konyha igazi ördöge: karácsonykor például hatalmas rendetlenséget hagy maga után: ilyenkor a konyhában mindent olaj és liszt borít.

Mikor aztán a vendégek elismerően beszélnek a sztárszakács főztjéről, minden dicsőséget magának akar.

Ramsay 16 éves lánya, Tilly osztja anyja véleményét. A lány szerint három testvérével együtt sokat segítenek apjuknak a főzésben, karácsony előtt rendszeresen ők készítik elő az alapanyagokat. A babérokat persze utóbb mindig Ramsay aratja le.

Bár a sztárséfnek megvan a maga stílusa, valamit biztosan tud, hiszen immár 22 éve él házasságban feleségével. Ramsay állítólag remek apa, aki igen nehezen viselte, amikor nagyobb gyermekei elhagyták a családi fészket. Erről ő maga is beszélt, elmondása szerint egy ideig fia zokniját is hordta, hogy megküzdjön a hiányával.

Egy interjúban azt is elárulta, bízik benne, hogy legkisebb lánya, Tilly egészen 25 éves koráig velük marad majd. Igaz, erre ő sem lát túl nagy esélyt, hiszen jó jegyei miatt a lány bizonyosan egyetemre fog járni.

Kiemelt fotó: Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik