Szórakozás

Ez volt Farkas Alexandra és 26 évvel idősebb párja első közös képe

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Koholák Alexandra – aki ma már Farkas – öt hónapja jött össze spirituális mesterével, a nála 26 évvel idősebb Balázzsal, akivel azóta össze is házasodtak. A kapcsolat tehát nem túl régi, még az ismeretség sincs egészen egyéves, de a celeb szerint már sok mindent éltek meg együtt.

Koholák Alexandra: Nem szeretnék saját gyereket
Elég neki 26 évvel idősebb párja szeretete.

Farkas Alexa a közösségi oldalán részletezte, hogy mi mindenben támogatta őt a párja, ráadásként pedig megosztotta az első közös fotójukat is.

Ez az első közös képünk Balázzsal! Minden nap hálát adok azért hogy mellette lehetek és hogy minden nap segít, támogat és mindenkit akit ide sodor hozzánk a sors! Szeretett, amikor a legrosszabb formámban voltam, meghíztam, elhagytam magam, a hibáimmal küzködtem, a mindennapos rosszulléteim mellett mindig segítő kezet nyújtott, szeret, támogat, hisz bennem! Most, hogy újra képernyőn vagyok, 5-7 kilóval kevesebbel, egészségesen, boldogan pedig mostmár én vagyok azon hogy NEKI , és az ő küldetésének, a KÖZPONTUNKNAK szenteljem az életem!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés, Okt 21., 2018, időpont: 3:16 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik