Szórakozás

Liptai Claudia 12 éves lányának már menedzsere van

Kende-Hofherr Krisztina már nemcsak Liptai Claudiát – és más celebeket – képviseli, hanem a műsorvezető 12 éves kislányának, Gesztesi Pankának is segít.

Annál nagyobb elismerés nem nagyon van, amikor valaki, akivel évek óta dolgozol, rád bízza a szárnyait bontogató gyermekét. Liptai Claudia, köszönöm a bizalmat! És neked is Panka, mert ez nélküled nem menne ám! Tőletek maradok örökké fiatal! Itt az új generáció. TMC2.0 rulez!

– írta közösségi oldalán Kende-Hofherr, akinek posztjára Liptai is reagált.

Az a legnagyobb öröm és biztonság, hogy a te kezeid között van a kis barnám!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kende-Hofherr Krisztina (KHK) (@khk_tmc) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2018, időpont: 6:20 (PDT időzóna szerint)


A sajtós jelenleg Gesztesi Panka social média tevékenységére és sportkarrierjére koncentrál, de a jövőben a modellkarrier is képben van.

Liptai Claudia lánya találkozhatott a példaképével
Egy világszerte ismert magyarról van szó.

Míg a felnőttek esetében az üzleti képviselet az alapvető feladat, úgy ennél a generációnál sokkal inkább az üzleti védelem, hogy ne lehessen kihasználni az ismertségüket és az ezen a területen lévő tapasztalatlanságukat, hogy koruknak megfelelő megjelenésekben szerepeljenek. Claudiának nagyon fontos, hogy Pankát a saját elért eredményei vigyék előre, mindig legyen mögötte valós teljesítmény. Panka valóban kacsingat a modellkarrier felé, de ehhez ő még nagyon fiatal, néhány évet még mindenképpen várnia kell

– mondta már a Borsnak Kende-Hofherr.

Kiemelt kép: TV2 Sajtószoba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik