Élet-Stílus

Elmondta a pornós, hogy ő hogy készül fel a szexre

Azért teljesen más lehet felkészülni otthon a párunkkal a szeretkezésre, mint egy pornósnak a forgatásra. Ennek járt utána a Metro, amely Silvia Saige pornószínésznőt kérdezte meg erről.

Saige azzal kezdi, hogy előző nap leborotválja a bikinivonalát, hogy elkerülje az irritációt. Azt tapasztalta, hogy segít egy kis teafaolajat is használ a borotvált területen aftershaveként, de sokak bőrét éppen hogy irritálja ez a szer. Mások dezodort használnak utána, de azt ő nem szereti, mert rossz ízű lesz a szája, ha odakerül a forgatáson.

View this post on Instagram

Oh that premium snapchat! Get there!!! Link in bio!

A post shared by Silvia Saige (@silviasaigesex) on

A leglényegesebb: elegendőt aludni és vizet inni.

A pihenés és a hidratálás segít élvezni a filmezést, tovább maradok energikus és feldobott, ami mindig nagyon fontos. Mindkettő akarom, mert így pozitív tapasztalata lesz velem a filmes partnereimnek

– mondja.

Előző este barnító krémmel is be szokta még kenni magát, hogy „egészséges olíva bőrszínt” érjen el vele. Emiatt jobb is a közérzete, másrészt a fények és a kamerák miatt is fontos.

Van, aki a legszexibb fehérneműjét veszi fel, van, aki a kedvenc testápolóját használja, hogy felkészüljön a szexre, magyarázza a pornószínésznő.

A forgatások napján Saige általában reggel hatkor kell, valami könnyűt reggelizik és lezuhanyozik. Valamint megbizonyosodik róla, hogy a haja tiszta, az arca friss.

Ha van időm, kicsit eljátszok magammal, mielőtt elindulok a forgatásra, hogy hangulatba kerüljek. Szeretem, amit csinálok, és ez csak még több örömhöz segít hozzá.

Mikor megérkezik a forgatási helyszínre, a filmes partnerével beszélget el a jelenetről, és hogy mire számítanak mind a ketten. Ez azért fontos, hogy rögzítsék, mik egymás határai, megismerjék egymás preferenciáit.

https://www.instagram.com/p/BomfctuFdR3/?taken-by=silviasaigesex

Ha anális szex jelenetet vesznek fel az több előkészületet igényel.  Este 8 után akkor már nem eszik, és alkoholt sem iszik. A jelenet reggelén úgy háromszor megtisztítja magát a zuhanytussal, egészen addig ismételgeti, amíg nem lesz teljesen tiszta, amit a vécében lát. Egyébként azt mondja, ez nem előfeltétel, de azért nem árt.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik