Szórakozás

Íme a kislány, aki képtelen megjegyezni a saját nevét

Pedig tök egyszerű!

Az alábbi videóban látható kislányt úgy hívják, hogy Willow Sullivan Corbett Fitzsimmons Jefferies Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Fareman Taylor-Brown.

Nem vicc, az okmányaiban is ez a név szerepel.

A 10 éves wolverhamptoni kislánynak 25 középső neve van, csakúgy, mint 11 éves nővérének.

Az őrület nem az ő születésük idején kezdődött, hanem egy generációval korábban: 44 éves anyukájuk, Maria – ide képzeljük el a fenti 25 nevet – Brown kapta először ezt a rengeteg nevet; a közepesen fantasztikus ötlet pedig Maria apukájától, a megalázóan rövid nevű Brian Browntól származik, aki azért járta be a világot, hogy mindenhol bokszmeccseket nézzen meg.

A 25 név a profi nehézsúlyú ökölvívók listájából állt össze, akik 1974 előtt lettek világbajnokok.

Visszatérve a kislányra: szegény Willow nem tudja felsorolni saját középső neveit, csak néhányat közülük. Az anyukája állítja, hogy tízévesen még ő sem tudta megjegyezni a listát, csak kicsit idősebb korában.

Természetesen – mint az élet minden területére – erre a jelenségre is létezik Monty Python jelenet. Emlékezhetünk a szkeccsre, amelynek főszereplője Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingel-dangel-dongel-dungel-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumbelmeyer-spelterwasser-kurstlich-himbeleisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstl-gerspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopf of Ulm úr.

 

via Metro

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik