Szórakozás

Galambos Lajos arra kérte a gyerekeit, hogy változtassák meg a nevüket

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2018. 10. 09. 07:14

Korábban a témában:

A zenész a körülötte kialakult botrányok miatt gondolt arra, hogy három gyereke jobban járna, ha nem a Galambos nevet viselnék.

A meghurcoltatásomat követően szó szerint kérleltem őket, hogy hagyják el a Galambos családnevet, mert épp elég nekem igazságtalanul bűnhődnöm, a gyerekeim ne szenvedjenek! Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor azt mondtam Lalának, Boginak és Istvánkának: gyerekek, lehet, egyszerűbb lenne az életetek a Galambos bélyeg nélkül. Erre azt felelték: apa, ne viccelj, úgy már nem is mi lennénk! Így végül újból ennyiben maradt a névváltoztatás, habár be kell vallanom, a szívem mélyén rosszulesett volna, ha lemondanak a családnevünkről, amit remélem, hogy minél hamarabb tisztára tudok mosni

– mesélte a Borsnak Galambos Lajos, akinek már jóval korábban is eszébe jutott az, hogy gyerekei más néven éljenek.

Amikor megszülettek a gyerekeim, gondoltam arra, hogy ne a Galambost, hanem az eredeti családnevünket, a Grószt vigyék tovább azért, hogy az ismertségem miatt még vé­letlenül se érje őket semmiféle megkülönböztetés. Nem szerettem volna, ha később előnyük vagy hátrányuk származik abból, hogy az én gyermekeim. Az embe­rekből áradó őszinte szeretet és érdeklődés azonban meggyőzött arról, hogy Galambosként éljenek.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

WASHINGTON, DC - DECEMBER 7 : President Donald J. Trump stops to speak with reporters and members of the media as he walks to board Marine One and depart from the South Lawn of the White House on Friday, Dec. 07, 2018 in Washington, DC. (Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.