Szórakozás

Taylor Swift politikai nézeteiről posztolt Instán

Hétvégén Flour Tomi elmondta a véleményét Erdoganról, szinte vele egy időben pedig Taylor Swift is politikai nézeteiről posztolt, amire eddig nem volt példa.

Fluor Tomi Erdoganról: Addig jó, amíg rárajzolhatom a faszt a fejére
A Wellhello énekese nyilatkozott a 24.hu-nak, miután kidekorálta a török elnök fejét.

November 6-án midterm, magyarítva félidei választás lesz az Amerikai Egyesült Államokban, így ott most minden a jelöltekről és arról szól, hogy menjenek el szavazni az emberek. Amerikában nem ritka, hogy énekesek, zenészek is kampányolnak valamelyik oldal mellett, Taylor Swift viszont eddig ebből a buliból kimaradt – egészen máig, ugyanis pár órával ezelőtt posztolt Instagramra egy hosszabb bejegyzést, amiben leírja, mit gondol a világról általában.

Ezt a posztot a közelgő választások miatt írom, amin én egyébként Tennessee-ben fogom leadni a szavazom. Ezelőtt vonakodva beszéltem a nézeteimről, de történt néhány változás az életemben és a világban is az elmúlt két évben, ami megváltoztatta ezt az egészet. Eddig is és ezután is arra a jelöltre fogok szavazni, aki nemcsak megvédi, de harcol azokért az emberi jogokért, amikről úgy hiszem, mindenki megérdemel ebben az országban. Hiszek az LMBTQAI+ jogokért folytatott harcban és abban is, hogy a szexuális orientációval vagy genderrel kapcsolatos diszkrimináció bármely formája ROSSZ.

Nem tudok olyan emberre szavazni, aki nem küzd minden amerikai méltóságáért bőrszínre, nemre és arra való tekintet nélkül, hogy az illető kit szeret. Tenessee államban Marsha Blackburn is indul a szenátusi posztért. Nem tudok rá szavazni, ugyanis a Kongresszusban olyan dolgokra szavazott, amik megijesztenek engem. Az ellen szavazott, hogy a nők egyenlő bért kapjanak. Nem szavazta meg, hogy a nemi erőszakot, illetve a családon belüli erőszakot elszenvedő nők nagyobb segítséget kapjanak. Úgy gondolja, egy üzletnek joga van ahhoz, hogy visszautasítson meleg párokat. Abban is hisz, hogy nem szabadna házasodniuk. Ezek NEM az én értékeim. Phil Bredesenre és Jim Cooperre fogok szavazni. Kérlek titeket, nézzetek utána, hogy kire szavaztok és arra adják a voksotokat, aki a legközelebb áll az értékeitekhez. Legtöbben nem találunk olyat, akivel 100%-os az egyezés, de szavazni kell

– írta Swift. A poszt hétfő reggeli állás szerint már több mint egymillió lájknál jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2018, időpont: 4:33 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik