Szórakozás

Szenzációs Négyes: Megbotránkoztató produkcióval készül ÉNB Lali

Vasárnap este újabb generációnak ér véget az RTL Klub legújabb szórakoztatóműsora, a Szenzációs Négyes, melynek fényében a harmincas korosztály egyik tagja, ÉNB Lali már előre megígérte, hogy ismét megbotránkoztató produkcióra számíthatnak tőle a nézek.

Lali kijelentése már csak azért is érdekes, mert október 4-én robbant a hír, miszerint Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hatósági eljárás keretein belül vizsgálni fogja a műsor korhatárbesorolását, miután az első rész miatt – amelyben Lali és Simon Kornél gyakorlatilag meztelenül, csak egy törölközővel takarva magukat léptek a színpadra – több beadvány is érkezett hozzájuk. Az Éjjel Nappal Budapest sztárja ettől függetlenül azt ígéri, az emberek olyat fognak látni, amit még eddig soha.

Van az egyéni produkcióm. Az azért kemény, ott azért kellett gyúrni magam, hogy tényleg bele tudjam magam élni abba a szituba, amibe bele kell. Nem akarok sokat elárulni, de a komfortzónámtól magasan távol áll. Olyat csinálok, amit nem gondoltam volna, hogy bármikor is csinálni fogok. Kemény lesz, ki kell kapcsolnom az agyamat és csak a feladatra kell koncentrálnom, de az biztos, hogy profi lesz, és hogy megbotránkoztató

– nyilatkozta Lali.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik