Élet-Stílus

Michl Juli eltörte a lábát a Szenzációs Négyes próbáján

A Szenzációs Négyes hétfői próbáján Michl Juli, az egyik szereplő eltörte a lábát. Először azt hitte, nincs nagy baj, de sajnos az orvosok mást mondtak: másfél hónapig gipszet kell viselnie.

Hétfőn próbáltunk Szalay Bencével. Nagyon jó produkciót szerettünk volna összehozni, minden figyelmünket ennek szenteltük. Egy óvatlan pillanatban rosszul léptem, így visszahajlott a bal lábfejem. Reccsent egyet, meg fájt is, de nem törődtem vele. Azt hittem, csak megrándult. Este raktam rá otthon egy kiló fagyasztott zöldséget, pihentettem, jegeltem. Amikor reggel felkeltem, akkor már nagyon fájt, pedig én nem szoktam törődni a fájdalommal, mert magas az ingerküszöböm. Már rá sem tudtam állni, ezért úgy döntöttem, bemegyek a kórházba. Ott megröntgeneztek, és kiderült, hogy eltört egy csont, ráadásul két helyen. Most egy hétig fekvőgipszben leszek, utána öt hét járógipsz következik

mondta a Blikknek a színésznő, aki tavaly ugyanígy járt az Oltári csajok forgatásán. Egyelőre tanácstalan, hogy mi legyen a műsorral, akrobatikus táncot adtak volna elő, ez most nyilván nem fog menni, de nincs senki, aki be tudna ugrani a helyére, ha pedig nem lépnek fel, pontokat veszítenek és kieshetnek.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik