Szórakozás

Kylie Jenner milliárdos vagyona hamarosan lenyomja Mark Zuckerberget is

Az amerikai Forbes magazin augusztusi címlapján nem más szerepel, mint Kylie Jenner. Ezt pedig azzal érdemelte ki, hogy alig 21 éves korára annyi pénzt keresett, amit mi valószínűleg elképzelni sem tudunk egyben.

Elfogyott Kylie Jenner szája
Megszabadult az összes töltőanyagtól, ami eddig benne volt.

Mondani sem kell ezek után, hogy a népes Kardashian-Jenner klánnak ő a legvagyonosabb tagja. A második leggazdagabbnál, Kim Kardashiannál majdnem háromszor vastagabb a bankszámlája. Persze közben az édesanyja sem jár rosszul. Kris Jenner viszi ugyanis az összes gyerek üzletének a pénzügyeit és pr-tevékenységét, amiért 10%-ot kap. Kylie Jenner így a tavalyi évben potom 4,5 milliárd forintot fizetett ki neki.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2018, időpont: 11:18 (PDT időzóna szerint)

A februárban anyává váló Kylie Jennernek az Instagram és a nagy márkákkal való kooperáció is hoz a konyhára, de az igazi bevételt kozmetikai cége jelenti. 2015 novemberében dobta piacra első termékét, egy folyékony rúzs szettet, amit gyakorlatilag másodpercek alatt elkapkodtak a rajogók. A 20 éves reality-celeb egyébként azt nyilatkozta, hogy már hatodikos korában is szívesen sminkelte ki magát, mert az önbizalmat adott neki, így kézenfekvő volt, hogy milyen üzletbe vágjon.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Jún 24., 2018, időpont: 10:22 (PDT időzóna szerint)

A termékpaletta azóta jelentősen bővült, ami az árbevételt is megdobta. A Forbes becsült adatai szerint Kylie Jennernek jelenleg 900 millió dolláros (250 milliárd forint) vagyona van, hamarosan pedig meglehet az első milliárdja. Ezzel pedig ő lehet a valaha volt legfiatalabb milliárdos, lenyomva ezzel a Facebook-alapítóját, Mark Zuckerberget, aki csak 23 évesen lépte át az álomhatárt.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2018, időpont: 7:00 (PDT időzóna szerint)

(DailyMail)

Kiemelt kép: Nicholas Hunt/Getty Images for Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik