Szórakozás

A Google szerint a Destiny’s Childnak volt egy hatodik tagja is

Honnan ismerhetjük Michelle Williamset? Semmi különös, csak volt pár szerepe – pontosabban négy – amiért jelölték Oscarra, na meg lehúzott pár évet a Dawson és a haverok című búbánatos sorozatban, most pedig épp a Venom című filmben lehet őt megnézni a mozikban.

Na most mindezek mellett a Google szerint még a 90-as években alakult egyik legnépszerűbb lánycsapatnak, a Destiny’s Childnak is tagja volt. Legalábbis ha valaki beírja a keresőbe, hogy „Destiny’s Child five members” – vagyis a „Destiny’s Child öt tagja” –, ha épp az együttes ősi, eredeti felállását kutatná, akkor Beyoncé, Kelly Rowland és LaTavia Roberson mellett Michelle Williams arcát is ott látni a találatok között.

Fotó: Google/24.hu

Mármint a színésznő Michelle Williams arcát és nem a Destiny’s Childban éneklő Michelle Williams arcát.

Michelle Williams, az énekesnő – Fotó: David Livingston/Getty Images

Mert hogy ezek ketten mindketten híresek és mindketten ugyanazt a nevet viselik.

Ennél már csak az a jobb, hogy a Huffington Post észrevette, hogy a színésznő Michelle Williamset a Google akkor is kidobja találati listájára, ha azt írjuk be a keresőbe, hogy: „Destiny’s Child original members”, vagyis hogy a „Destiny’s Child eredeti öt tagja”. Sőt, Michelle Williams helye annyira biztos a Google szerint a lányegyüttes eredeti felállásában, hogy miatta még Beyoncét is lefelejtették.

Fotó: Google/24.hu

A HuffPost megkereste Michelle Williamset, hogy mondja el, milyen érzés benne lenni a Destiny’s Child Google-verziójában, amire a színésznő azt válaszolta:

Még egy lépéssel közelebb kerültem Beyoncéhoz, úgyhogy elég jó.

Kiemelt kép: Michelle Williams, a színésznő – Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik