Szórakozás

Akár 5 évre is börtönbe kerülhet Kökény Attila vesztegetés miatt

A Bors megtudta, hogy két éve folyik eljárás Kökény Attila ellen, mert barátaival nagy mennyiségű hamis márkájú ruhát akartak áthozni a határon, és mikor vámot kellett volna fizetniük, megpróbálták megvesztegetni a vámost.

A ruhákat Törökországból hozták haza, hogy eladják őket, de kiszúrták a vámosok a sok nagy táskát, és kiderült, hogy a ruhák mennyisége meghaladja a vámmentesen behozható limitet. Ekkor jobbnak látták, ha megpróbálnak inkább a vámosnak fizetni, ő viszont nem így gondolta.

A hatályos törvények szerint ebben hivatali személy megvesztegetéséért akár 5 év letöltendő börtönbüntetést is kaphat az énekes. A Bors értesülései szerint nem véletlenü szúrták ki Kökényéket a vámosok, egy rosszakarótól kapták a fülest.

Dr. Bölcskei Zsolt, Kökény ügyvédje ennyit volt hajlandó elárulni a Borsnak:

Valóban több év óta folyik egy ilyen ügy, melyben ügyfelem is vádlott. Ő azonban addig nem kíván érdemben megszólalni, amíg jogerősen le nem zárulnak a tárgyalások. Esélyeket nem szeretnék latolgatni. Jelen ügyben az a feladatom, hogy a felmentésért tárgyaljak, tekintettel arra, hogy a védencem tagadja a vádakat. Bizakodunk, egy minden tekintetben korrekt eljárás folyik egyébként.

Kiemelt kép: Instagram / @attilakokeny

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik