Szórakozás

Ördög Nóra Liptairól: Sokan szeretnék hinni, hogy a háttérben rivalizálunk

Egy ideje már tudjuk, hogy kik fognak szerepelni a Csak show és más semmi műsorában, de most az is kiderült, hogy Ördög Nóra és Liptai Claudia lesznek a műsorvezetők. Arra pedig még nem volt példa, hogy ők ketten együtt dolgaztak volna ilyen formában.

Megvannak a Csak show és más semmi műsorvezetői
Először fognak együtt műsort vezetni.

Már rég vezettem élő mű­ort, így nagyon várom a Csak show és más semmit, hiszen ezek mindig ünnepi alkalmak számomra. Külön öröm, hogy Claudiával közösen állhatok majd a színpadon, hiszen mindenki láthatja, hogy bár talán sokan szeretnék hinni, hogy a háttérben rivalizálunk egymással, ezzel szemben az igazság az, hogy abszolút jó­ban vagyunk. Mindig örülök, amikor összefutunk, mivel rengeteg közös témánk van, és most végre nagyobb teret tudunk szentelni a beszélgetéseknek az adások szüneteiben

– mondta a Borsnak Ördög Nóra.

Liptai azt is elárulta, hogy már régóta tervezgették a közös műsort.

Szerintem egy médiatörténeti pillanat, hogy a Csak show és más semmiben Nórival műsorvezető-párosként láthat majd minket a közönség. A hazai televíziózás pályáján mindketten hosszú idő óta elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi már sokszor la­tolgattuk a közös műsorvezetés lehetőségét, és most végre alkalmunk nyílik rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Szept 3., 2018, időpont: 3:25 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik