Szórakozás

Liptai Claudia: Szelfizni lehet velem, a fogdosásnak nem örülök

A Blikk szúrta ki a  Budapest Eye – Photography Liptai Claudiával készült videóját, amiben a műsorvezető nemcsak arról beszél, miért nem található róla rajongós közös kép az Instagramon, de arról is, mi az az egyetlen dolog, amit nem nagyon szeret a szelfizésnél.

A két és fél perces videóból kiderül, hogy Liptai szerint bár sokan fotózkodnak vele, szerinte a legtöbben nem jelölik be őt, úgy gondolja, a rajongóknak az is elég, hogy szelfiztek vele egyet. Egyébként ha éppen nincs rossz kedve, bárkivel leáll egy közös kép erejéig, egy dolgot viszont (érthetően) nem csíp.

Amikor olyan férfiak jönnek oda, akik csak fogdosni akarnak, azt nem szertem

– mondta a videóban Liptai, akit egy olyan kiállítás megnyitóján csíptek el, amiről mi is készítettünk riportot.

Liptai Claudia – Budapestről, szelfikről, rajongókról

Liptai Claudiat A világ múmiái Budapest kiállítás megnyitóján faggattuk kedvenc budapesti helyeiről, utcáiról, tereiről, valamint rákérdeztünk a rajongókkal való kapcsolatára és a közös fotók, szelfik hiányának miértjére. :)Budapest – 2018 augusztus 15. Kulcsszavak: magyar sztárok, celeb, híresség, színésznő, műsorvezető, szinkronhang, TV2, interjú, beszélgetés, imádjuk, selfie, közös fotó, hashtag, instragram, facebook, őszintén, szép, gyönyörű, szexi, smink, frizura, szép ruha, stílus, hang, sztárban sztár, big brother, folytassa claudia, nagy duett, appra magyar, a séfek séfe, Megasztár, Till Attila, híradó, színház, forbes, esemény, divat, rúzs,#LiptaiClaudia #Budapest #BudapestEye #AVilagMumiai

Közzétette: Budapest Eye – Photography – 2018. augusztus 24., péntek

Kiemelt kép: Instagram/Liptai Claudia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik