Szórakozás

Molnár Tamás: Ma 1 éve vagyok tiszta

A Jetlag zenekar énekese, – korábban Anti Fitness Club – aki jelenleg a MasterChef VIP versenyében látható a képernyőn, egy meglepően őszinte posztot osztott meg közösségi oldalán. Molnár Tamás bevallotta, hogy korábban alkohol- és drogproblémái voltak. Mostanra azonban megszabadult függőségeitől.

MA 1 ÉVE VAGYOK TISZTA Életem talán legproduktívabb időszakát köszönhetem annak, hogy leálltam. Beláttam, nem tudok keveset inni, nálam vagy 1-es van, vagy 0. A nulla mellett döntöttem

– kezdte Molnár Tamás.

Azóta megjelent az első JETLAG album, klipet forgattunk Izlandon, Berlinben, de egy repülőgépszimulátoron is. A szerzői estemmel televágtuk az a38-at, szerepeltünk a JETLAG-el a Nagy-Szín-Pad!-on, írtam STRAND fesztivál himnuszt, meg egy csomó dalszöveget más előadóknak, játszottunk a legmenőbb hazai fesztiválokon, jelöltek Petőfi Zenei Díjra, 2 dallal is bekerültünk a nyári rádiós toplista élmezőnyébe, megszerettem főzni, raftingolni, futni, újra horgászom és kétszer kiugrottam 4000m-ről, hogy csak a legemlékezetesebb pillanatokat említsem, szóval nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna.
Ha valakinek, nekem aztán voltak korszakaim, de eddig mind közül ez a legvidámabb. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt, bíztatott!


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik