Szórakozás

Rémisztő szellemfigurát filmeztek a hurrikánban

Ez lenne itt a legendás Szürke Férfi?

Egy legendás szellemet vehettek videóra Észak-Karolinában, a Florence hurrikán tombolás közben. Az áttetsző emberalakot egy mólon sikerült lencsevégre kapni, és két szellemvadász osztotta meg az arról készült felvételt.

A YouTube-oldalukra kirakott videón látni lehet, ahogy az éjszakai sötétben egyszer csak, a semmiből egy légies, átlátszó emberalak jelenik meg. A figura halálos nyugalommal sétál a pallókon, mintha nem is egy hurrikán tombolna körülötte, majd szertefoszlik. A videón egyértelműen kivehető a sétáló alak.

Jim és Billy McClency szerint a szellem nem lehet más, mint a legendás „Szürke Férfi”, akinek szelleme a helyi történetek szerint már majdnem kétszáz éve kísért a területen. A legenda szerint a „Szürke Férfi” egy fiatal tengerész volt, aki akkor fulladt bele a tengerbe, amikor a Pawleys szigeten élő barátnőjéhez igyekezett, hogy megkérje a kezét.

A szellemről azt mondják, hogy nagy viharok előtt szokott felbukkanni, hogy a közelgő pusztításra figyelmeztesse az embereket. Először 1822-ben látták, de megjelent 1954-ben, a Hazel hurrikán előtt, valamint 1989-ben is, a Hugo hurrikán idején – írta a Daily Mail.

Kiemelt Fotó: YouTube/ghost guys go

Ajánlott videó

Olvasói sztorik