Szórakozás

A kislány szerint valaki mindig mellé feküdt az előző albérletükben, mikor az anyuka megnézte a régi ablakukat, meghűlt benne a vér

A 31 éves anyuka, Elaine McMonagle a Lomond-tónál, Alexandriában élt kislányával egy első emeleti bérlakásban. Elaine kislánya 5 évvel ezelőtt mindig panaszkodott, hogy egy kisfiú állandóan befekszik az ágyába éjszakánként.

Az anyuka ekkor nem tudta mire vélni a dolgot, de most, mikor a Google Street View-n megnézte a korábbi albérletük ablakát, valósággal lefagyott.

Ahogy a Google képein látszik, az ablakban feltűnt egy ijesztő, mérges arc képe, ami nagyon úgy néz ki, mintha egy szellem volna.

Kép: Google StreeView

Elaine megijedt a gyermeke beszámolóitól, így úgy döntött, hogy nem foglalkozik velük. Az anya azt gondolta, hogy csak túl élénk a kislánya fantáziája, ám amikor meglátta az utcaképeket, akkor megváltozott a véleménye.

Először csak nosztalgiából kerestem rá a régi lakásunkra, de aztán szinte sokkot kaptam – mondta az anya, aki elismerte, hogy mindig is volt egy fura érzése a lakásban, illetve időnként fura, öreg, dohos szagot érzett.

Szerintetek mi látható a képen?!

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik