Szórakozás

Kulcsár Edina úgy kiakadt, hogy még a kommentek lehetőségét is letiltotta Instagramon

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk, Kulcsár Edina gyakorlatilag mindenórás terhes. Az egykori szépségkirálynő és családja mellett, rajongói is nagyon izgulnak, ám vannak, akik sajnos nem veszik észre, ha átlépnek egy határt.

Ezt elégelte meg Kulcsár, aki úgy döntött, hogy egy időre letiltja a kommentek lehetőségét Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2018, időpont: 11:58 (PDT időzóna szerint)

Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a ,,kedves”, helyüket az életben nem találó kommentelők miatt – akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem -, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. Már egy hónapja olvasgatom ezeket. Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt

– írta a bejegyzéshez a műsorvezető, aki azt is hozzátette, át kell gondolnia, hogy érdemes-e ekkora betekintést engednie az életébe, illetve elnézést kért azoktól a követőitől, akik szeretik és amúgy szívesen tartanák vele a kapcsolatot.

Kiemelt kép: Instagram/@edinakulcsar_official

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik