Szórakozás

Baukó Éva visszatér az RTLII-re

A celeb ugyan az RTL Klubnak és a Való Világnak köszönheti az ismertségét, de az elmúlt években a TV2 műsoraiban tűnt fel. Legutóbb a Fem3 Café műsorát vezette, ám a pár hónapos próbaidőszakot követően, nem hosszabbították meg a szerződését.

Ekkor érkezett a felkérés korábbi csatornájától, hogy legyen a Való Világ 9 kísérőműsorának, a BeleValónak a műsorvezetője.

Novemberben kezdődik a Való Világ legújabb évada
Bár ennél pontosabbat még mindig nem tudunk.

Amikor megkeresett a csatorna, majd kiugrottam a bőrömből. Komoly esély ez számomra, már csak azért is, mert korábban már vezettem ezt a műsort, és úgy éreztem, borzalmas voltam. Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem

– kezdte a Blikknek Baukó Éva.

Azt kérték, felejtsem el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség kell! A látszat ellenére komoly munka ez, egy 25 perces élő adásban, ahol egyedül van az ember, felkészültségre, logikai érzékre és humorérzékre van szükség. A második alkalommal már nem idegeskedtem, laza maradtam, szerintem ez döntött mellettem.

Baukó műsorvezető-társa egyébként nem más lesz mint Gáspár Győző, akit már szintén kipróbált az RTLII a műsor korábbi szériájában.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik