Szórakozás

Mac Miller kiadója és családja is nyilatkozatot tett közzé a rapper halála után

Mac Millert pénteken, helyi idő szerint dél körül találták holtan Los Angeles-i otthonában. Arról egyelőre nem adtak ki hivatalos közleményt, hogy a rapper halálának pontosan mi az oka, de a TMZ és a többi külföldi lap is drogtúladagolásról ír.

Mac Miller évek óta beszélt súlyos drogfüggőségéről
Az amerikai rapper 26 évesen adagolta túl magát, de már fiatalkora óta tudta, hogy le kellett volna állnia.

Kiadott viszont egy közleményt Mac Miller – születési nevén Malcom McCormick – kiadójának vezetője:

A Warner Bors. kiadónál mindannyiunkat sokkolt és elszomorított Mac Miller hirtelen halálának tragikus híre. Mac nagyon tehetséges és inspiráló művész volt, egy úttörő szellem olyan humorérzékkel, ami mindenkit megérintett, akivel csak találozott. Mac halála hatalmas veszteség, ami rövidre zárt egy életet, egy tehetséget, akiben a lehetőségek gyakoratilag végtelenek voltak. Együttérzünk és együtt imádkozunk rajongóival, családjával és barátaival.

A TMZ-nek nyilatkozott a rapper családja is:

Malcolm McCormick, akit imádott rajongói Mac Millerként ismertek, tragikus hirtelenséggel 26 évesen elhunyt. Fényes színfolt volt ő családja, barátai és rajongói számára.

Mac Miller legújabb lemeze mindössze négy nappal a rapper halála előtt jelent meg. Az albumon található Self Care című számhoz készített videóklipben Mac Miller egy koporsóból mászik ki.

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik