Szórakozás

Rékasi Károly fia már nem lázad, inkább könyvet és verseket ír a tüntetésekről

Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Rékasi Zsigmond akkor lett saját jogán is ismert, miután egy tüntetésen nekifeszült a rendőrsorfalnak, majd beállt kormánykritikus szónoknak. Idén májusban arról beszélt, hogy ennyi elég is volt és felhagy a politikai szerepléssel, a Blikknek pedig most azt nyilatkozta, hogy a lázadást is befejezte.

Rékasi Károly fia felhagy a politikai szerepléssel
Rékasi Zsigmond mostantól inkább csak slam poetry-zne.

Utóbbiról viszont könyvet ír Lázadások éjszakája címmel. Erről a lapnak a következőt mondta:

 kötetem életem három évét öleli fel: kezdődik a fiatalkori lázadásokkal, majd a Renegátlástalan nevű mozgalom megalakításán át jutok el a szeretet hirdetéséig slam poetryvel, ami modern kori költészeti műfaj. A szüleim is örülnek, hogy nyugodtabb életre váltottam. Ma is érdekelnek a közélet eseményei, csak felhagytam a „rendőrsorfalnak feszülős” hőbörgéssel, mert rájöttem, az nem old meg semmit. A gondolat ereje sokkal nagyobb. Nincs is más választásom, amikor az ember ellen bűnelkövetés miatt nyomoznak, nem lenne szerencsés, ha újabb turpisság előkerülne. Már-már mintapolgárként élem a mindennapjaimat.

Rékasi Zsigmond arról is beszélt, hogy tervei szerint apjával közös előadóestje lesz és együtt járják majd az országot a fellépések miatt.

Kiemelt kép: Hír TV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik