Szórakozás

Monica Lewinsky-t Clintonról kérdezték, ezért inkább otthagyta a riportert

Monica Lewinsky Izraelben adott élő tévés interjút egy konferencián, ám miután a riporter Bill Clinton egykori amerikai elnkkel való kapcsolatáról kérdezte őt, Lewinsky azt mondta, sajnálja, de erre nem hajlandó, majd lesétált a színpadról.

Ha valaki lemaradt volna arról, hogy mi történt több mint 20 évvel ezelőtt:

Monica Lewinsky gyakornokként dolgozott 1995. és 1996. között a Fehér Házban, majd viszonya lett az akkori amerikai elnökkel, Bill Clintonnal. Lewisnky állítása szerint kilencszer volt szexuális jellegű kapcsolata az elnökkel, aki ezt akkor kamerák előtt tagadta.

Lewinsky azután hagyta ott a riportert, miután az azt kérdezte tőle, hogy továbbra is elvárja-e, hogy Clinton bocsánatot kérjen tőle. Lewinsky később Twitterén magyarázta meg, mi történt az interjú alatt és miért nem válaszolt.

Mint kiderült, az interjú előtt Lewinsky beszédet mondott, az interjúnak is erről kellett volna szólnia. Twitterén azt írta, a riporterrel meg is beszélték, hogy miről lehet kérdezni és miről nem, de a riporter belekérdezett abba, amiről Lewinsky nem akart beszélni, ezért hagyta ott őt.

Amikor feltette a kérdést a színpadon, figyelmen kívül hagyva a megállapodásunkat, tudtam, hogy félrevezettek. Azért hagytam ott, mert jelenleg minden eddiginél sokkal fontosabb, hogy a nők kiálljanak magukért és ne hagyják, hogy mások irányítsák őket, vagy azt, amit mondani akarnak

írta Lewisnky.

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik