Szórakozás

Szabó Zsófi már nem emlékszik a beszélgetésekre édesapjával

Vasárnap este rajtolt el a Szenzációs Négyes, aminek első adásában Szabó Zsófi édesapjával “közösen” mondott el egy mesét. A celeb már a felkészülési időszakban is beszélt arról, hogy milyen fontos számára az előadás, most pedig, hogy túl van rajta, azt is elmondta, hogy mennyire nehezére esett, hogy ne sírja el magát.

Apukám hangja volt hallható a színpadon, együtt mondtunk el egy mesét, egy különleges vetítési technikának köszönhetően. Nehéz heteken vagyok túl, de nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy ezt átélhettem. Életem pillanata volt, örökre emlékezni fogok rá. Végig gombóc volt a torkomban, nem szerettem volna a színpadon sírni. Pedig nagyon nehéz volt, főleg, amikor néztem a produkciót megelőző kisfilmben a kivetítőn magunkat.

Szabó Zsófi a Blikknek arról is beszélt, hogy már csak kevés olyan emléke van elhunyt édesapjáról, amikor beszélgettek.

Napokig csak olvastam a szövegét apának, nem is hallgattam a hangját, mert az az elején még lelkileg nagyon nehéz volt. Amikor próbáltunk Juronics Tamással, a színpadi rendezővel és Verebély Marcival, a műsor főszerkesztőjével, azt kérték, emlékezzek vissza, milyen volt, amikor apukámmal beszélgettem. Az az igazság, hogy sajnos, már nagyon kevés ilyen emlékem van. A halála előtt sokáig beteg volt, és nem beszélt, így már nem tudom visszaidézni a beszélgetéseinket.

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2018, időpont: 12:05 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik