Szórakozás

Szabó Zsófi még a fájdalmas szoptatást is imádta

A napokban született egy cikk, aminek szerzője arról ír, hogy könnyű azoknak a celebanyukáknak élvezni az életet, akiknek van segítségük. Nyári Diát külön is kiemelte, aki két hetes babája mellett még koncetre is el tudott menni. A Barátok Közt egykori színésznője már korábban reagált a támadásra, most pedig a szintén megemlített Szabó Zsófi fejtette ki a véleményét saját közösségi oldalán.

Nyári Dia arról ír, hogy az anyaság nem csak móka és kacagás
"Nem hirdetem, hogy az anyaság baromi könnyű, nem nézem le azt, aki zombiüzemmódban létezik vagy nincs ideje kisminkelni magát..."

Nos, nem kizárólag ennek a lánynak hanem azoknak a személyeknek akik a saját küzdelmeikkel nehezen megbirkózva inkább más boldogságban keresik a “hibát” üzenném, hogy, engedjétek el! Ne mással foglalkozzatok! Ne ítélkezzetek senkiről (pláne nem nyilvánosan) úgy, hogy közben nem ismeritek, nem látjatok azokat a nehézségeket amikkel (nyilván) mindenki megküzd!!!

– kezdte Szabó, aki részletesen beszámolt saját anyasága nehézségeiről.

Én inkább mosolygok, örülök mások boldogságanak, de leginkább az sajátomnak. Akárhányszor ránézek a kisfiamra, egy pillanatra sem fog el semmilyen rossz érzés és soha nem is fogott. Minden fájdalmas szoptatás (ami szinten életem egyik legjobb érzése volt bocsi!😄) érte volt! Minden ébren töltött perc érte van! Minden egyes fájdalom a derekamban miatta van, mert imád a karomban lenni a 10 kilós fiam és amíg bírni fogom én bizony cipelem! A fogamon már alig van zománc annyit csikorgatom 😄❤️ A maradék bebi étel sokszor az ebédem, és még mindig nem tudom mikor fogok végre 3 óránál többet aludni, de soha nem voltam még ilyen boldog!!!! Soha nem voltam még ennyire EGÉSZ!!! Nem érdekel, hogy nem járok “sehova” csak dolgozni, akkor sem tudom utálkozva nézni pl @nyaridia posztjat amikor koncerten van!!!!! Tudok örülni annak, ha más gyermeke átalussza az éjszakát. Tudok örülni más anyukák boldog bejegyzéseinek!

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés, Aug 22., 2018, időpont: 11:09 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik