Szórakozás

Kálmán Olga: Biztos vagyok benne, hogy jó politikus lennék

Továbbra is élete egyik legjobb döntésének tartja Kálmán Olga, hogy a Hír Tv-hez igazolt. A fideszes médiabirodalomba visszatagozódó csatornától augusztus elején távozó műsorvezető D. Tóth Krisztának beszélt erről a Spektrum Home-on vetített Elviszlek magammal című műsorban.

Kálmán Olga azt mondta, az elmúlt másfél évben szabadon dolgozhatott, szabadabban, mint korábban az ATV-nél, de erről nem akart többet mondani. Az áprilisi választást követő időszakot viszont nehézként írta le, azt mondta, úgy érezték magukat az Egyenesen című műsor készítői, mint a Titanic zenészei, akik a süllyedő hajón is játszottak.

Elmondta, hogy amikor először találkozott a Hír Tv akkori tulajdonosával, Simicska Lajossal, akkor a kézfogás után volt pár másodperc csönd, mivel korábban a fél karját odaadta volna egy Simicska-interjúért, de mivel mindketten mindent tudtak a másikról, szóba sem kerülhetett az, hogy a tulajdonos beleszóljon a műsorkészítésbe, és például a Jobbik támogatását várja el.

Kálmán Olga tagadta, hogy a Hír Tv-s műsorát kevesebben nézték volna, mint korábban az ATV-n, és szerinte ezt azok a kormánypárti lapok is tudják, amelyek bukásként írtak a műsoráról.

Tudatosan építkezem

– mondta a jövőjét firtató kérdésre, illetve arra, hogy a Hír Tv-től való távozásakor egy Facebook-oldalt indított. Az augusztus közepén felvett interjúból ugyanakkor sok nem derült ki Kálmán Olga terveiről, azt mondta, nincs kizárva és reméli, hogy fog még az Egyenesenhez hasonló tévéműsort vezetni, és beszélgetett is már erről emberekkel. De abban biztos, hogy

el kell mozdulni a „csak a televíziózás” irányából.

Az interjú legmeglepőbb része az volt, hogy Kálmán Olga – akit többen kapacitáltak már – úgy gondolja, jó politikus lenne.

Tök jól csinálnám

– mondta, hozzátéve, hogy vannak gondolatai a világról, az országról, ötletei, hogy min kellene változtatni, ehhez milyen irányban kellene elindulni és a szükséges kommunikációs képességei is megvannak. Így aztán biztos abban, hogy jó politikus lenne belőle, de rögtön hozzátette, jelenleg egyetlen porcikája sem vágyik erre.

Azt viszont nem tudja, hogy egyszer nem mondja-e majd azt, hogy szívesen kipróbálná a politizálást.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik