Szórakozás

Istenes Bencére durva hetek várnak

A napokban debütált Istenes Bence a német X-Faktor élő show-jában, ami után a főnökei is biztató kilátásokat helyeztek képbe. A tévés ennek ellenére magyarországi karrierjét sem adta fel, annyira nem, hogy az elkövetkezendő hónapokban folyamatosan ingázni fog.

Ezt mondták Istenes Bence német főnőkei az első élő show után
A hazai tévéműsorok után, Istenes a német otthonokat is beveszi.

Nehéz lesz, de minden koordinálva és egyeztetve van. Októberig be vannak osztva a munkák, folyamatosan ingázni fogok. Hét közben Németországban leszek, a hét végén pedig itthon a Szenzációs Négyes élő show-jai miatt. Három hét lesz, amikor összecsúsznak majd a forgatások. Ebben az időszakban csütörtökön próbálok, pénteken élő adás Németországban az X-Faktorban, szombaton pedig jövök haza a vasárnapi Szenzációs Négyes élő adására

– mesélte a Blikknek Istenes, aki emiatt a családjával is kevesebb időt tud tölteni, de igyekszik így is kivenni a részét a feladatokból.

Most egy pörgőssebb időszak jön, amikor nyilván kevesebb idő jut a családra, de utána lesz majd olyan, amikor napokig, sőt hetekig is együtt leszünk. A médiában jellemzőek ezek a váltakozó periódusok. (…) Nálunk nincsenek tipikus női-férfi feladatok, mindenben segítek, mindent együtt csinálunk. Néha Adél vásárol, néha én, felváltva fürdetjük, altatjuk a gyerekeket. Igaz, biciklizni mindig én megyek Nátánnal, mert az a mi közös apa-fia programunk.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik