Szórakozás

Ezt mondták Istenes Bence német főnőkei az első élő show után

Augusztus 29-én indult el a német X-Faktor idei első élő show-ja, ami nekünk csak azért érdekes, mert a tehetségkutató egyik műsorvezetője, Istenes Bence. Az első adás felvételei már megtekinthetőek, most pedig a tévés maga beszélt arról, hogy hogyan érezte magát a német közönség előtt.

Felkerült az első rész: így szerepelt Istenes Bence a német X-Factorban
Megnézhetjük, hogy mennyire megy neki a német.

Nem megilletődött, hanem visszafogottabb voltam, hiszen életem első műsorvezetése volt egy német műsorban. Nyilván ilyenkor még az ember nem tud akkora magabiztossággal kimenni, mint a magyar közönség elé. Otthon már tíz éve látnak a televízióban, tudják a nézők, mikor mire gondolok, és mikor poénkodom

– kezdte a Blikknek Istenes, aki azt is elmondta, hogy főnőkei nem szóltak bele a munkájába, sőt, kifejezetten elégedettek voltak vele, így már tervezheti a jövőt.

Úgy érzem, magamat adtam, és komfortosan éreztem magam a felvételen, amiben az is segített, hogy teljesen szabad kezet kaptam a stábtól. Nem volt semmilyen megkötés, így laza tudtam maradni. Két mondatot, ha mondtak tanácsként, de olyasmi nem hangzott el, hogy ezt vagy azt másképpen kellene csinálnom. Abszolút pozitív a visszajelzés! A csatorna részéről annyira elégedettek voltak, hogy ha lesz következő évad, akkor is velem terveznek.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik