Szórakozás

Zalatnay Sarolta szeretné, hogy Tóth Gabi játssza őt önéletrajzi filmjében

Az énekesnő régóta tervezi, hogy önéletrajzi filmet készítsen saját magáról és most új lendületet kapott az ötlete.

Nem adtam fel a legnagyobb tervem, szeretném megvalósítani az életrajzi filmemet. Már jó ideje összeállt a forgatókönyv a fejemben, sőt már többször majdnem el is indult a dolog, csak mindig valami anyagi nehézségbe ütköztem. Segítséget nem kértem, mert bár valahol a zsigereimben érzem, hogy ebből csak jó sülhet ki, eddig féltem az elutasítástól. Nagyon nehezen dolgoznám fel. De most valahogy átlendültem, nagyon elhatároztam magam, és remélem, a fordulat is bekövetkezik

– mesélte a Borsnak Zalatnay Sarolta, aki egyvalakit tud elképzelni Ciniként.

Sokat gondolkodtam már a színésznő személyén, aki engem alakítana, de ugye, ide hang is kell. No meg lendület, ami bennem volt épp elég, és van a mai napig is. Gondolkodtam azon is, ki az, aki külsőben is jó lenne, és leginkább Tóth Gabit tudnám elképzelni a szerepben.

Zalatnay Sarolta lánya barátnőjéről: ha fiúból lenne, nem is volna rossz
Az énekesnő láthatóan még mindig nincs teljesen kibékülve lánya homoszexualitásával.

Zalatnay ötlete ugyan még nem tart a megvalósítás fázisában, de a napilap máris utána érdeklődött Tóth Gabinál, hogy mit szólna a feladathoz.

Bevallom, meglepett a kérdés, mert nem tudtam Cini filmtervéről, de na­gyon megtisztelőnek ta­lálom, hogy rám gondolt, és bennem bízna meg annyira, bennem látja a lehetőséget, hogy a filmvásznon az ő különleges karakterét megjelenítsem. Biztos vagyok benne, hogyha úgy alakul, és elvállalom, minden tudásommal, tehetségemmel és erőmmel azon lennék, hogy hitelesen alakítsam Cinit, hiszen ő a popszakma egyik legendás énekesnője. Volt ő nagyon fent és nagyon lent is. De énekesnő vagyok, ahogy ő is, én is sok mindenen átmentem a karrierem során, ahogy ő is, így biztos vagyok benne, hogy tudnék miből építkezni.

Kiemelt kép: Fotó: RTL Klub/StoryExtra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik